Lördag

hejsan mina läsare! Idag har jag varit på maraton och varit funktionär, med mina klasspolare. Hahah, najs det!
Har tyvärr inga bilder, och nu ska jag sova. Först en film!

Älskade friday !

Fasligt vad veckorna susar iväg. Det säger jag ju nästan varje fredag skulle jag tro. Dagen har varit bra. När jag kom hem bakade jag. Till klassreseprojektet. Och nu kom pappa hem. Tror att vi ska åka och handla.


Viveka Gezelius, Linda Karlsson & Olivia Lindén. Bästavänner.

Let's sleep

Nu ska jag sova. Behöver min sömn. Sov gott mina vänner så hörs
vi i morgon. Puss & godnatt <3


Sluta plugga och koppla av Olivia!

Japp vänner. Så säger min hjärna till mig nu och hjärtat. Ta det lungt! Så nu ska jag fasen ta och lägga ifrån mig de jävla äckliga skolböckerna och kolla på mean girls. Ska gå ner och ta en stor skål glass och ösa med chokladglass. Visst behöver man dethär ? Hoppas ni också får det bra ikväll!
pussar på er


Football next

Yes, nu är det fotboll som står först på listan. Fysikprovet idag gick rättbra. Kunde ha gått bättre men men. Var hemma hos viveka efter skolan med Linda. Vi låg mest i vivekas säng och tittade på när Viveka rensade sin garderob. Linda fick en tröja och jag fick en Bh, men den var tyvärr för liten. :) Har ju inte varit jätteduktig på att uppdatera denna vecka så här kommer bilder på alla dagars outfit. Förutom måndagens.
Kram på er! skriver ikväll.

   

Dålig uppdatering, igen

Förlåt vänner. Har smockfullt med grejer den här veckan och är mer än utbränd.  Imorgon har jag fysikprov. Känns rätt bra. Ska försöka hinna av skriva i morgon. Har typ tre inlämningar och två prov kvar. De här sista veckorna! Lärare! Vafan, vi har ett liv! hur kan ni lägga prov och sånt skit två veckor innan skolavslutningen? Är det någon som håller med mig ?
Kram.


Tisdag morgon.

Det här blir ett kort inlägg. För nu fick jag brottom. Har tyvärr inga bilder att bjuda på nu. (nödvändigt inlägg (?)
Kram.

Kväll

Har precis kommit hem från träningen, Är trött i benen och orkar inte ett skit. Har inte någon vidare blogglust heller.
Nu ringer axel. Hörs i morgon! då har jag sovmorgon!


Måndag

Har precis kommit hem från skolan. Eller okej, för en tre kvart sen. Höll på att dö på gympan idag när vi skulle springa runt spåret. Kunde inte andas när jag kom i mål. Sitter och pluggar nu som en galning och ska på fotboll sen. Nu ska ja ta och ring Dittson. Puss


Back at home

Yes, då var jag hemma. Vi åkte ändå, även fast det regnade. Och precis när jag och la familia kom till ön så blev det fint. KOm hem runt två och har legat och solat heladag. + pratat i telefon och pluggat. Ikväll ska jag nig gå en promis med Hannsen. Behöver prata med henne. Här comes pictures. N'joy people!













Belive me or not, men jag badade i det 10 gradiga vattnet!

Jag hatar regn!

Fan va lack jag blir. Varför ska det regna för? Såå onödigt så det finns inte. Nu blir säkert skärrgårdsprojektet inställt också.  Jag som ville komma bort ifrån Täby för en gångs skull.  Suck -.- '  Well, inget e bestämt så jag får se. Är verkligen inte alls på humör nu.


Så här ser det ut nu!

Lördag morgon

Godmorgon mina vänner!
Har ni sovit gott? Det har jag. Igentligen trodde inte jag att jag skulle hinna blogga idag med det hann jag visst. När jag vaknade sa mamma att vi kommer åka någon gång efter lunch iställt pga allt regnväder. Kom igen! vart är solen?
Ska gå och ta en dusch nu och sen packa lite. Hoppas att ni får en bra lördag så hör jag av mig imorron och med bilder.
Puss & kram

 


Bästis födelsedag

Kvällen igår var somsagt mycket rolig och vi hade det mysigt. Vi somnde runt halv två efter att ha legat och garvat åt. Friterade elefant toffler a la de vivekas nya IKEAsoffa. Hahahaha! klockren! Jag sov väl ganska bra. Förutom att jag vaknade två gånger av at jag har vivekas fötter rakt i mitt ansikte. Fyfan säger jag bara. Aja, tur att det inte var linda iaf. Då hade väl hon legat på sjukhuset nu av hjärtattack. Jag fick en halv hjärtattack.

Idag var vi alla och firade emma som fyllde fjortis idag! Grattis vännen!!!
Imorgon ska jag till skärrgården till våra polares landställe. Skönt att komma bort från täby. Men bara över en natt. Komme rinte ta med mig datorn så komme rinte hinna blogga i morron. (lördag)
Ha de bra vänner!


Hos viveka

jag ursäktar min uppdatering. Idag har jag typ inte gjort ett skit. Bara väntat på att linda och viveka. De kom till mig vis sex och pappa grillade åt oss. Sen satt vi alla på min altan och käkade. Mami, Papi, Linda, Veck, Wille, Julle och jag. Har fan aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Nu sitter jag viveka och linda med varsin kopp chokladpudding. Och jag har precis snackat med oscar. Nu ska jag och linda gå upp och kolla om vi hittar någon skräckis.

Ha en trevlig kväll sötisar



Tisdag

Hej bloggen!
efter skolan gick jag och viveka hem till emma och hade roligt där. Vi hoppade studsmatta och sprutade vatten på bilarna som åkte förbi. (moget x) Vi käkade där och nu kom jag preics hem från viveka. Vi var ute och tog en runda runt mörtsjön vilket var mycket uppfriskande. Ska försöka få tag i Celine nu. Puss


Den här människan är bland de största ljusen i mitt liv.

Måndag

Har precis kommit hem från skolan nu. Dagen har faktiskt varit klockren. Sen So:n i morse har alla tjejer i klassen disskuterat att killarna kollar för mycket på våra bröst! Hahaha en riktigt rolig disskution. (hur stavas det igentligen?)
Hade också biologiprov idag. Måste igentligen sätta mig att  plugga spanska men det är inget jag orkar. Ska lägga mig i soffan och se på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" med brorsan istället. Sen blir det fotboll somvanligt.


Bild, från matchen igår

Söndag

Jobbiga dag. säger jag bara. Jag vaknar klockan 10 i nio och går ner till datorn och ska bara kolla att matchen idag inte är flyttad. Men då står det såklart att den börjar 10. Jättebra ! tänker jag då. Tio minuter på mig att åka till IP, käka frulle och göra mig iordning. -.-' Aja, kom dit kvart över tio och vi spelade mot Vallentuna och vann! Bra brudar! När jag kom hem hade pappa grillat hambörgare åt mig och jag åt som ett djur. Vi hade också lite gäster då. Linn som har varit tsm med sin pojkvän i 3 år nu! Fantastisk! Hann med att plugga lite biologi inför provet i morron. Och det känns som att jag kan det mesta nu. Tur det. Till i morron ska jag också ha hunnit läsa 80 sidor på min bok. Hm... det blir ju jättebra -.-. *suck*. Har spräng ont i huvudet och behöver ringa linda.

Hanna Andersson! The light in my life!
Tack för den otroligt fina texten på din blogg. Jag älskar dig och du har ALLTID funnits för mig. 5 år nu typ va? eller kanske 6. Aja, skulle aldrig klara mig utan dig iaf. Allt som du skrev är menat detsamma till dig! <33

Puss & kram.
Till oscar och er andra

En lyckad fredagskväll

Hola!
Dagen och kvällen igår var somsagt väldigt lyckad. Efter skolan åkte jag och bvn till centrum och köpte present till brudarna. Och jag tappade såklart bort min -.-' Sen åkte vi hem till Hanna. Käkade Thai mat och gjorde oss iorning. Sen stack vi till partyt och hade roligt där. Kom hem vid kvart över 11 tiden. Idag har jag soolat! och pluggat och ska fortsätta med det nu. Ska med Linda och Emma till centrum sen och köpa ennu en present och sen ska vi möta upp Hanna och sticka till åkersbergsberga och titta på någon fbollsmatch. Ska försöka att träffa Oscar också.
H en trevlig dag. Kanske hör av mig senare om jag hinner det.


Seg vecka

Hej på er sötnosar!
Förlåt får en dålig uppdatering denna vecka. Dagarna har gått jättelångsamt, eller inte jättelångsamt men långsammare än vanligt. Har tre prov kvar nu. Biologi på måndag, Fysik veckan efter och Matte efter det. SEN ÄR JAG FRI I TVÅ MÅNADER! Ska plugga ihjäl mig nu och efter matten ska jag börja koppla av för då är allt klart. Hoppas det går bra. I morgon blir det rolig. Ska till C. men hannapanna efter skolan och efter det ska vi... Kan inte skriva det nu. Men det är inget busigt iallafall. På lördag ska ajg också bort tror jag. Hinner kanske skriva i morron. Ska försöka gå in på hannas dator om jag får !  Puss & kram!


Jag och min brorsa i somras

Taack mamma!

Kolla vad mamma kom hem med till mig !


Mina faavoritskoooooor ! :D





Dagens outfit!
Tröja: H&M
Byxor: Cheep Monday
Skor: Din sko

Pussar

10 maj

Skrev inte så mycket igår. Jag var med Linda hela kvällen och vi hade galet roligt. Först var jag med oscar på eftermiddagen, och sen kom linda och störde (A) hHahah, sen gick vi ner till Pizzan och åt. Efter det tog oscar bussen hem och Linda och jag gick till ica och köpte godis och dricka. Sdan gick vi hem till mig en stund och gick därefter ut igen. Vi träffade Emma Å och gick en promenix med henne coh då träffade vi också simon, matilda och amanda x). Efter att vi hade varit med emma stack vi till matilda och då hade simon dragit. Vi satt i matildas lekpark och hade gryyyymt roligt.

Idag vaknade jag och linda vid halv 10. Eller Linda väckte mig då snarare. Vi gick upp och sjöng då med resten av familjen för pappa som fyllde år idag. Linda gick vid halv tolv och efter det åkte vi in till Vaxholm och åt lunch. Bilder från dagen.













Det är riktigt fint där ute!
Ciao!


Proud

Idag vaknade jag tidigt. Fattar inte men redan klockan 8. Jobbigt, o sen kunde jag inte somna om. Men det kanske var bra att jag gick upp tidigt för då hann jag med att göra allt som mamma har bett mig om så länge. Så jag hjälpte mamma lite i köket, bäddade åt linda (A) och damsög. Så nu hinner jag träffa båda Linda och Oscar! Om en kvart ska jag ta och göra mig iordning för jag ska på fbollsmatch mot Älta.. Hoppas det går bra efter alla omständigheter. Anyways, ikväll kommer Linda hit! Vi ska iaf ha jävligt kul men har inte så mycket mer planer. Och på imoron fyller också pappa år så Linda får nog vára med och fira honom. Haha =). Nu ska jag göra mig iordning.

Idag vill jag hissa min och lindas kväll ikväll.
Jag vill dissa att .. ja.. jag känner faktiskt inte att jag har så mycket och dissa, och det är väl bra det.


Fredag

Och så var det helg! Efter skolan kubbade jag o Linda till bussen och han. På bussen träffade vi Viktoria, Simone och Thuy. Så vi pratade med dom ett tag och det var trevligt. När vi kom fram till centrum gick jag o linda dirket till H&M. Jag köpte ett par trosor med spetts och en leopard nessesär. Den var faktiskt väldigt fin. Lite senare kom Hanna och vi satte oss på espesso och fikade. Det var mysigt. Sen blev Linda tvungen och dra o hanna och jag fortsatte att prata. Tog 16:58 bussen hem. Nu har jag precis ätit middag och det var gott.
Har ni något roligt för er?


Finns alltid för dig!

Fredag, Godmorgon!

Godmorgon på er! Idag ska jag o linda åka till centrum efter skolan. Där ska vi möta upp Hanna Risberg som vi inte har umgåtts med på ett bra tag. Vi kanske tar en fika eller åker hem till hanna. Vet inte rikigt. Dagen outfit:



Ursäktar bildkvalitén.

Vita skor: Dinsko
Leggins: Bikbok
Persikofärgad tröja: GinaTricot
JeansJacka: Jc.

Ha en bra dag! :)

Torsdag kväll

Asså gud vad jag längtar till sommaren! Någon mer som gör det ?



Mamma, Jag och bror i Frankrike i somras. I miss

Torsdag och huvudvärk

Hej bloggen!
Dagarna verkligen flyger fram. I morron är det fredag och sen helg. Är det ingen mer än jag som tycker att dagarna går fort? Jag kommer ihåg när jag satt där på musik lektionen och linda precis hade gått hem. Då tänkte jag. "Faan en hel vecka framför mig". O nu är det ju fasen snart helg. Dagen var faktiskt rätt rolig o gick väldigt fort. Vi hade uppsatts idag på engelskan o det kändes bra. Efter skolan var jag med linda & viveka. Vi var hemma hos linda o låg o garvade i hennes säng.  Nu är jag hemma och ska snart på fotboll.

Idag vill jag hissa att min plånbok är funnen och att jag ser fram emot helgen. Jag vill dissa att vi snart ska ha  fysik och matteprov. Matteprov.. Hmm.. inte mitt starkaste ämne direkt. Nä. Nu ska jag ta och göra mig iordning och byta om till fotbollskläder. Kanske hinner läsa igenom spanskan också. Jag skriver när jag kommer hem.
Puss & Kram

Bild från när jag var liten i Grekland.

Onsdag

Idag gick jag med ajje till skolan o erik såklart. Jag pratade med ailin i telefonen när jag trodde att jag avr nära hennes hus. Då säger hon "visa att du är utanför mitt hus då, så ska jag se om jag ser dig". Och då ställer jag mig o vinkar för full hals framför huset. Som jag TRODDE var Ailins hus. Men de visadesig vara en gammal tants hus som tittar ut genom fönstret o ser underligt på mig. Så typiskt mig så det finns inte. Aja. Ja hittade ailin tillslut o vi mötte upp erik.  Skoldagen gick rättså fort. Vi hade brännboll på gympan o när vi står och ska testa våra slag så skjuter Weiler tennisbollen rakt mellan mina ben. Asså på.. aa. Hahah det var inte skönt. X) lektionerna var rättså chilla o på so:n somnade jag -.-'
Idag vill jag hissa Oscar Svenfelt och jag vill dissa att min plånbok är borta :'(



Morgon Kaos

Hej bloggen och god morgon.
Jag måste bara få berätta om min konstiga morgon. Jag vaknar klockan 20 över sex då min klocka ringer. Ligger o drar mig i tre minuter och sen tar jag min fyllda tekopp som jag drack lite ur igår. Och börjar gå ner emot köket. När jag är i trappan så tappar jag ju såklart koppen så det flyger te i hela trappan o på väggarna o familjen vaknar. Bra Olivia! Och eländet tar ju inte slut där. Då får jag stå och tvätta o torka med hushållspapper i typ 20 minuter. Men efter 15 så går ajg och rostar en macka. Två sekunder senare så sätts ju också såklart brandlarmet igång o då vaknar ju alla en gång till. Så jäävla klumpigt. Sen slår jag oxå i mitt huvud i kylskåpet. -.-'. Aja, hoppas att ni har haft en lite mer lyckad morgon. Ojoj vad brottom jag fick nu. Ha en bra dag ! :)

Glad, Gladare Olivia !

Rubriken säger allt nu! Nu är jag såå glad! Vill bara sprida min glädje till er alla! Har sprungit runt i mitt rum i cirklar o pratat med hanna nyss. O hon e typ också glad nu! :) Nämen godnatt nu sverige. Nu ska jag sova.
Puss & kram


Tisdag

hejsansvejsan!
Idag var jag med matilda på eftermiddagen och en liten stund Simon. Vi gjorde typ inget (?) Drog hem vid kvart över fem då matilda skulle på gitarr. När jag kom hem pluggade jag som en galning och har nu gjort i två timmar typ. Engelska, Svenska, Kemi och lite Matte. Är skit trött på dom ämnena nu -.- Idag vill jag hissa: hm.. (?) ja tror att simon o matilda är de som jag är mest glad för. Och hanna såklart. Jag vill dissa: Hm.. mycket. Nu ropar min brorsa att jags ka komma ner och se på någon Champions leagmatch. Han klagar på att jag har blivit så osocial nu för tiden så jag får kanske ta o göra det.
 
O juste! är det något som ni tycker att jag ska skriva om den här veckan. Något ämne. Vadsom helst går bra! Det finns inga rätt eller fel!
Ha en mysig kväll sötnosar.


Anna vännen, I miss u :( <3

Tisdag morgon!

Jah vaknade för en kvart hör och alla i familjen har gått till skola och jobb. Jag sitter här i min soffa. Äter lite vaniljyogurt, bloggar och ser på MTV. idag har vi sovmorgon till 09:35. Soooft! Men jag lovade att komma till matilda på morgonen så jag tar nog cykel till henne om 20 minuter o gör mig iordning där. Hoppas ni får en bra dag kära läsare! <3


Bild på mig från förra veckan

Måndag

Äntligen så var iaf måndagen avklarad. Var en stund med Matilda efter skolan och vi gjorde typ ingenting. Nu har jag precis spelat fotboll och är trött i benen. Vi hade fys o jag fick bära astrid på min rygg. Medans jag skulle hoppa grodhopp. Jaja, astrid fick ju ha mig på ryggen tillsisst ändå o då var det jag som fick njuta. Idag vill jag hissa att min bästa vänner Simon och Matilda äntligen har funnit varandra och att mamma har fixat så att jag från och med nu har 3000 fria sms i månaden! Jag vill dissa alla players!



Vill bara lägga in en bild på mig och min bästa vän. Utan dig är jag ingeting Linda. Kom ihåg det. Utan Linda. Inget Olivia.
Jag älskar dig enormt bästavän!

Jag älskar dig bästis

Hanna & Jag




En kul "no life" grej

Jag kommer från: Sverige

Jag heter: Olivia

Hur gammal är du? 14 år

När fyller du år? 5 februari 

Tycker du om någon just nu? Kanske

Jag samlar på: Pengar typ

Gröna eller röda äppeln: Beror på, röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Hanna/Linda

Vilken tid gick du upp idag? halv 10

Har du sovit i din egna säng inatt? Japp

Har du sovit ensam inatt? ja

Har du strumpor på dig nu? yes

Hur svarar du i telefon? På dolt "Hallå" på hem telefon: Hej det är Olivia typ :P

Vad ska du göra ikväll? Cykla med Hanna

Vad ska du göra imorgon? Gå till skolan tyvärr

Var vill du bo när du blir stor? Stan eller NYC

Vad vill du bli när du blir stor? Har många drömmar

Är det okej att gråta? Ja

När grät du senast? igår

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommarn

Laddar du ner musik och film från internet? Vet inte hur man gör (a)

Skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa o sticka utomlands

Bär du glasögon eller linser? Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej

Har du percing? Öronen(?)

Har du tatuering? Nep

Vill du gifta dig? Yes

Vill du ha barn? Arå

Solar du ofta? Rättså

Är du bra på att laga mat? Japp

Gillar du att dansa? Ja de gör jag

Hur vig är du? om jag är uppvärmd så ja

Vilken är din favoritglass? twister eller calippo, det är olika

Tror du på ett liv efter döden? Venne

Bor dina föräldrar tillsammans? Japp

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du? Bruna/gröna

Vilka hårfärger har du haft? Brunett, blond, ljusbrun

Är du beroende av något? Mobilen

Röker du? nepps

Senaste låt du hörde? High school musical "every day"

Vad gör du på helgerna? Är med vänner

Brukar du bädda sängen? Ah

Har du kysst någon under den senaste veckan? nepp
Vem var den senaste personen som du kysstes med? Jonathan Bacci.
Vilket var ditt senaste förhållande? Öh. Ja. Det var med Jonathan.

Vad var det senaste du sa? Puss

Vem kramande du senast? mamma typ

Saknar du någon nu? Ja

Vem ringde du senast? Hanna

Var du glad igår? om jag var? :)

Sminkade du dig igår? A

1. Hur gammal är du om fem år? 19
2. Vem var den sista du träffade? Wille
3. Hur lång är du? 170 ?
4. Vilken var den senaste film du såg? Mitt feta grekiska bröllop
5. Vem ringde du senast? Hanna
6. Ditt senaste sms och till vem? Simon Holmström
7. Vad är helgens planer? Venne
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 2 sekunder sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna/bruna
12. När vaknade du idag? Runt halv 10 typ 
13. Har du någon gång hittat en katt? Fattar inte?
14. Vilken är din favoritplats? Borta bra.. hemma BÄST :D
15. Vilken plats föredrar du minst? Olika, men bla sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  inte en aning
17. Vad skrämde dig som barn? mördare
18. Vem fick dig att skratta senast? Viveka. vem annars?
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vinylskivor ? 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Har 2 bärbara
 21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med ?
 22. Hur många kuddar har du i sängen? en eller två
 23. Hur många landskap har du bott i? Ett tror jag
24. Har du någon gång spytt på någon? säkert pappa
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Bero på.
26. Är du social? Oftast
27. Vilken är din favoritglass? skrev förut
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara mycke, shoppa mycke
29. Tycker du om Kina-mat? älskar
30. Tycker du om kaffe? Latte är gott 
 31. Vaad dricker du till frukost? Juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? på sidan typ
33. Kan du spela poker? verkligen inte
 34. Tycker du om att mysaa? ÄLSKAR
35. Är du en beroendemänniska? beroende av?
36. Känner du någon som har samma födelsedag som du? Ja, AXEL
 37. Vill du ha barn? JA
38. Kan du några andra språk än svenska? Yes, engelska & spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp men varit nära
40. Föredrar du havet eller pool?  beror på 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder o accesoarer
 42. Äger du dyra smycken? Nja inte specielt t
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej såklart inte 
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? spagetti o köttfärsås
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns flera
46. Välj ett ärr på din kropp? va? jag  ahr på låret men öhh?
47. Vad har du för ringsignal på mobilen ? fjortis låt. "living on video"
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Har jag säkert
49. Flirtar du mycket? Haha venne
50. Vart togs din profilbild? Har ingen
51. Kan du byta olja på bilen? cpfråga
52. Har du fått fortkörningsböter? ja är 14 bast
53. Vilken är den senaste bok du läste? "som jag vill vara"
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nope
56. Dansar du i bilen? Nöö
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ
 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? No idea
59. När var du i kyrkan senast? evigheter sedan


Världens slappaste dag

Aa, idag har de vrekligen varit världens slappaste dag och jag har inte gjort ett skit förutom att pluggat o bara softat. Sånna dagar kan vara ganska sköna ibland också ändå. Ikväll ska jag ut o cykla med Hannsen. Men senast ajg ringde så var hon med Jenny vid slussen (?) x) Hahah. Men ni får ha en bra kväll gullungar. puss & kram

  


Söndag, 10:30

Godmorgon på er!
Jag vaknade runt halv tio och har nu ätit frukost. Planer idag: ööh? jag har fakitskt ingen aning om vad som händer idag. Jag ska skriva lite på min svenska uppsatts som ska vara inlämnad snart iallafall. Jag kanske ska träffa Anna Asplund om hon orkar eller kanske Hanna en liten stund. Jag glömde skriva att jag var i stan igår med mammsen. Fick tag i en tröja, en väska och en avslutningsklänning. Här e bilder.


I provrummet på MQ. Räkna bort strumporna. VAD TYCKS`?


Utsökt mat på "Fridays" . Min beställning


Mammas mat




Sen satt vi i kungsan och åt glass. En lyckad dag i stan med andra ord!

Skriver senare. puss på er sötnosar

Lördag

hoola amigos! Dagen igår var mycket lyckad. Och för alla er som undrar hur insane var så kan ajg medela att det var rätt äcklig men rolig :) Nu bjuder jag på lite bilder .









ciao!

RSS 2.0