?

kom nyss hem från skolan. Hade ont i huvudet och hade persoliga skäl.
Nej, orkar inte sitta här nu. Hoppas ni mår bra iaf.


Söndag

Hej!
Jag kanske glömde skriva igår att viveka sov över hos mig natten till idag. Vi såg på film & var ute och gick. Mycket trevligt. Vi vaknade runt 10 och var bedrövligt trötta. KLockan ett skulle vi på match och den gick väl mindre bra. När jag kom hem tog jag en lång dusch och gjorde lite so & spanska. Har so prov på onsdag -.- , Nu har jag ätit middag och varit på min lilla "söndagspromenad" med linda. I morgon är det skola, men snart är det påsklov! Omg vad skönt!

Idag vill jag hissa att min pojkvän har kommit hem och jag vill dissa lite mer personliga saker.
Nu ska jag fortsätta att se Wipe out.
Kram.




Godmorgon folket

Godmorgon på er! :)
Vaknade klockan kvart i nio av att min mobil började vibrera. Det var min tränare som vill säga att matchen klockan tio hade blivit inställd. Gissa om jag blev glad ? För jag var verkligen så otroligt trött. Men nu har jag ätit frukos och ska börja klä på mig. Idag ska jag träffa mejti tror jag. Vi kanske stick er till centrum eller stan. Man vet aldrig. Senare kanske linda & allra sist på dagen blir det vi i veckan (viveka) som gäller.
Vad ska ni hitta på idag ?


Bild på mig från i Frankrike i somras. Längtar såå förförligt till sommaren !

Klockren kväll

Härregud vilken rolig kväll. Efter den såkallade "föräldrarfesten" gick jag Ditte & Tove till bussen. Vi väntade och väntade och bussen blev tillslut 30 minuter försenad. Och härrejises. Jag tror jag aldrig har garvat så mycket som när vi skulle gå på bussen och efter. xD hahaha. Orkar inte dra historien en åttonde gång. Hahah. När jag gick av bbussen vid ica srang jag hem till matilda. Vi hade det jätteroligt hemma hos henne och nu är jag hemma. Fick reda på att jag ska upp o spela match i morgon samling 10.00 ! Jag som hade tänkt att verkligen sova ut i morgon. Aja.
 
Idag vill jag hissa Tove & Ditte. Att jag alltid har så brutalt roligt med dom. Och sen vill jag hissa matilda som iprincip räddade mig från två ungdommar som glodde och följde efter mig.
Jaa dissar att min kära pojkvän är borta på ålnd denhär helgen.

Nu ska jag sova.
God natt!

THANK GOD IT´S FRIDAY !

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN FREDAG OCH HEEEELG! :D
Men håll med mig om att denhär veckan verkligen har gått otroligt snabbt. Den snabbaste veckan jag någonsin har varit om med. Idag fick jag tillbaka mitt spanska och såg att det stog " Fantastico!"  vilket tydligen var detsamma som MVG. Det kände jag mig otrolig stolt över :) Ikväll ska jag vara i Enebyberg i någon lokal med alla i mitt lag för att vi ska laga mat och servera de vuxna som ska ha fest. Ja.. Hmm.. på en fredagskväll. (?) Aja, det blir inte så sent i allafall. Är nog hemma runt 8. Hur ser eran kväll ut vänner ? <3

Juste! Jag hade tänkt att ha som t.ex Hissa/Dissa varje dag.
Vad tycker ni om det ?



Linda & Olivia på svenskan.. varken olivia eller linda förstår vad de ska göra.


Men tillslut kom olivia på det och blev rikigt glad. Haha

A picture says more then thousand words



Tveka aldrig på när jag säger att det är dig som jag älskar.
Olivia Lindén <3 Jonathan Bacci

Tisdag

Idag gick jag upp klockan halv åtta. Tog en macka, drog snabbt på mig kläder och stack till bussen. Där mötte jag upp Linda, Ebba, Ailin & Matilda. Vi äkte tillsammans till tibble där bad stod på schemat med skolan. Eller alla tjejer iallafall. Det gick bra. Sen gick jag och linda in till centrum och satte oss på burger king och åt en jättegod lunch. Vi var tillbaks i skolan klockan 12. När skolan var slut  gick jag hem till Linda med Emma & Viveka. Vi hade det otroligt roligt och bilder från vår roliga eftermiddag kommer lite senare. Nu ska jag vira in mig i mitt kära duntäcke och slänga mig i soffan och se på tv. Kram


Måndag avklarad

.. Så var måndagen avklarad. Skönt. Biologiprovet gick bra och nu är jag hemma. Idag har varit en riktig tröttdag för min del. Även fast det var otroligt högljut på musiken så var jag inte långt ifrån att somna. Har legat på varenda lektion med huvudet i händerna och bara blundat tror jag. Förutom när vi hade biologiprovet. Fick också reda på mitt kemiresultat. Själv hade jag förväntat mig IG men fick VG. Tur det. Ikväll blir det efterlängtad fbollsträning och lite engelskaplugg nu.
Kanske hinner jag med ett inlägg efter jag kommer hem från fbollen ikväll. Tills dess..
Ha en fortsatt bra Måndag. Kram


Söndags plugg

hej på er!
Jag känner mig verkligen otroligt stolt över mig själv. Jag har verkligen suttit med min biologi hela den här dagen. Prov på andningen och lite sjukdommar i morgon och när det är klart så kan jag börja slappna av lite. Skönt!

Nog om plugg. Kvällen igår var super lyckad! Jag var me Emma, Maria, Linda & Viveka hos vive hela kvällen och det var verkligen otroligt roligt. Jag somnade halv fyra och de andra somnade runt fem tror jag.  Hahah.. snart kommer jag nog få slut på energi och somna framför wipeout & beck som jag alltid gör. Aja, vi vaknade runt tio och åt då frukost. Vi satte på beck också, som vi alltid gör när vi äter frukost. Och jag lovar, jag har aldrig skrattat så mycket som när viveka satt där i sin morgonrock och låtsades spela piano i tackt med förspelet på beckfilmen. HAHAHAHAHHAHA! x)
 Lite bilder från kvällen :







HAHAHHAHAHA !
Nu ska jag ta och ringa Jonathan.
Kram


Hos Emma

Nu sitter jag här hos emma och vi har precis druckit en utsökt kiwismoothtie. Emma kom till mig klockan halv tolv, vi gjorde lite mat. (eller emma gjorde) hihih. o Sen har jag pluggat biologi. På en lördag (?) tänker ni då. - ja, jag har nämligen provet på måndag så då får man offra lite av sin helg för det. Men Ikväll blir det kul !! Då ska jag ha det rolig och njuta av lördag kväll som fan. Där svor jag.

Men hurrni! Det är vår nu. Solen skiner och all snö är nästan borta nu. Jag njuter verkligen.
Nu ska jag ta och vara lite social med emma ett tag.
Puss & Kram, ha en mysig kväll !


Fredag = otursdag?

Är fredag min otrusdag eller? Inte vet jag, men det känns verkligen så nu. Förra fredagen slutade inge bra heller.  Är verkligen inte på humör nu :'(

Kort Kort Kort

Hej på er!  igår hade jag inte tid till att skriva tyvärr för att jag behövde plugga spanska. Och det kändes som att det gick jättebra idag på det. Idag efter skolan var jag hos min älskling och sen skjutsade hans snälla mamma mig till spinningen. Nu ska jag se på Next. Det är inte ofta man hinner se på tv numera..
Ciao!



Huvudvärk

Slutade klockan 20 över 2 idag och har bara pluggat sen jag kom hem. Spanska, Spanska, Spanska & ännu en gång Spanska. Jag har prov i övermogon i det så.. Mitt humör är verkligen inte på topp. Har riktigt ont i mitt huvud, är hungrig och saknar Jonathan. Han är den ända som kan få mig på bra humör nu känns det som.

Äntligen mat, pasta & köttbullar.
Kram.


...

Nu har jag ätit middag och ska se på tv och sedan beck. Sen ska jag sova, mitt huvud håller på att sprängas känns det som...



Söndag

Jag han inte skriva igår kväll men det var för att jag var hos Bacci hela kvällen med Simon & Axel. Vi hade det väldigt mysigt och såg väl halvt på Melodifestivalen. Jag tyckte att E.M.D eller Alcazar skulle ha vunnit. Men Så var det söndag och jag har en vecka framför mig. Men jag försöker att tänka positivt. Okej, vi har ett prov men jag tror faktiskt att det kommer gå bra. Spanskaprov är det den här gången. Jaja. Klockan tre kom jag hem från fotbollsmatch.
Se bara på orden nu. Eif vinner mot Järfälla med 4-1. Är det inte en vacker mening? Vi ägde ju hela matchen ! Bra brudar.
Nu har jag ätit lunch och ska ta och ringa Bacci.
Vi hörs!



Älskade Linda & Älskade Kläder

Hej på er! Idag har jag varit i Centrum och varit med Lindabinda. I centrum hittade jag faktiskt lite saker. Bland annat, en jeansjacka till våren, ett par jeans och en tröja. Här kommer lite bilder från dagen, kanske inte världens bästa. Men dom funkar  :)


Ljusblåa jeans från JC. 699 :-


Jeansjacka från JC. 499 :-


Ljusrosa kofta på Gina Tricot. 149:-

 
Haha, vi har legat och geekat framför datorn nästan hela dagen och bara skrattat. Äkta Olivia & Linda

 
Vi var också ute och gick på taket av någon anledning (?)



Hahah, det var vår dag det. Hur har eran sett ut? Och ikväll är det melodifestivalen. Vem hejar ni på? Jag tror jag hejar på E.M.D eller Måns.
Vi hörs!


Linda på besök & fredag den 13onde!

Lindus och jag kom för ett tag sen hem från skolan och nu sitter vi lite och kollar på bloggar o snackar. Trevigt! Riktigt skön skoldag har det varit idag. Tekniken, Spanskan & Matten var rätt chill o på So:n läste vår lärare för oss i en bok och svenskan fick vi skippa.
 
Ikväll ska jag träffa Jonathan, tror jag. Och alla er som inte har grattat Erik Wästfelt än, får ta och göra det. Han fyller FJORTIS idag x)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Hektisk dag

Hej på er!
ÄNTLIGEN så är två prov avklarade och en redovisning. Fysikprovet gick betydligt mycket bättre än kemiprovet iallafall.
Efter skolan idag (som gick ovanligt fort) åkte jag till täby centrum med Hanni. Där satt vi på en bänk och pluggade spanska och sen drog Hanna, och jag mötte upp Bacci & Simon. Vi gick hem till Jonathan och vi hade det jättekul. KLockan kvart i sex gick jag från Jonathan till N'JOY där jag köre ett hårt och tufft spinningpass med laget. Det var riktigt skönt att träna för att plugget har gått före den här veckan.
Nu ska jag se på tv och sen sova. Riktigt trött!
Kram.


Fysik kväll och pojkvän fyller år!

Hej på er! ja hörrni, rubriken säger det mesta. Fysik har jag ägnat mig hela kvällen och ska fortsätta göra det oxå. Prov i morgon i det. Idag hade vi vårat kemiprov som gick sådär måste jag nog säga. Engelskaredovisningen gick däremot mycket bättre. Vi fick väldigt bra kritik. Härlig vänner! Linda & Viveka! :) Ska fortsätta med fysiken nu. Vi hörs!

..och idag fyller min älskade pojkvän Jonathan Bacci 14 år. Honom ville jag verkligen gratta idag med det gick inte tyvärr p.g.a av att båda var väldigt upptagna efter skolan. Så det får jag göra i morgon istället!
Jag älskar dig jonathan


Strax Redovisning

Igår hann jag inte skriva. Pluggade hela kvällen så jag hade inte tid.
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelskaredovisning.
Scary, :S

Söndag kväll

hej! Idag har jag spelat fotbollsmatch. Och jag varnar er, jag har aldrig någonsin spelat på en sån vidrig plan förut. VATTEN överallt och grus dessutom! Uschusch. Jaja, den vann vi iallafall. Och när jag kommer hem.. Då upptäcker jag att min tå är seriöst blå och gör huuuuuuuur ont som helst. Då sa pappa att min blodcirkulation hade slutat funka, i tån asså. Du greps jag av panik. Men nu är min tå frisk igen och ikväll var jag med Linda, Viveka, Axel o älskling Jonathan. Sedan gick jag , Bacci o axel hem. Eller ja, de följde mig hem o sen gick dom hem till sig. I morgon är det skola.. Hm..börjar med en 1 h engelska. Härlig start ! .. (?)
Puss på Jonathan och godnatt <3


7/3-09

Man kan väl säga att kvällen igår var en av de bästa på länge. Vi hade det otroligt roligt. KOm hem runt halv tolv och somnade inte förns klockan 1 typ pga att jag verkligen inte kunde sova. Det flög runt och runt med tankar i huvudet.

Idag är det den 8:de och jag ska starx iväg på fotbollsmatch. Vaknade klockan 10 och sen dess har pluggat. Kemi och fysik. BLÄÄ! Har prov  nästa vecka i dom ämnena så man får ägna sig åt sånt då. Ska byta om nu. Vi hörs senare! :)

Olivia ♥ Jonathan, - jag älskar dig

Strax iväg

Nu har jag gjort mig iordning klart och ska strax till Linda. Det ska blir riktigt kul ikväll känner jag.
Ni får ha en urmysig Lördagskväll ! :)<3

Lördag

Godmorgon! :)
Ja har precis ätit en lång och god frukost och vaknade runt klockan 10. Oj vad jag hade det roligt igår. Jag måste bara få berätta. Jag och Astrid bestämde oss för att gå ut ooch äta som våra föräldrar tyckte var en bra idé för att dom också skulle ut. Och efter mycket om och men hamnade vi på Donken. Vi beställde en dubbelmeny och lät över hela donken för att vi skrattade så himla mycket. Efter det gick vi till Baylando och hyrde film och köpte tonvis med chips, godis & läsk. Det blev Patrik 1,5 och HIGH SCHOOL MUSICAL! hahahah, Patrik 1,5 var en rikigt grym film som vi skrattade åt länge och high school musical var sådär. Kom hem runt klockan halv två och somnade direkt.

Men idag är det lördag och sen på kvällen ska jag till axel med några till. Det blir kul ! x)
Saker jag MÅSTE göra idag.
- Måla naglarna
- Ringa Marre
- Ringa Linda
- Pugga
- Städa på rummet
- Gå ut och gå

Hur ser eran dag ut vänner?

Dagens

Dagens humör: Glad
Dagens känsla: Fantastisk
Dagens klädsel: Strumpbyxor + t-shirt
Dagens hår: Utsläppt & uppsatt
Dagens görande: Åka till stan
Dagens favorit dricka: Haha, mjölk
Dagens favorit mat: Chips & godis
Dagens skratt: När jag gjorde bort mig för engelskaläraren x)
Dagens träffande: Astrid
Dagens inköp: Godis
Dagens måste: Sovasovasova,  njuta av fredagkväll och prata i telefon
Dagens sötnos: Jonatahn såklart :)<3

Snart ska jag åka in till stan och träffa astrid, det var länge sen jag såg henne så det ska bli kul.
Hinner nog inte skriva ikväll så härmed önskar jag alla en jättemysig fredagskväll!


Äntligen Fredag!

Sista skoldagen och sen heeelg! Fast min helg består nästan bara av plugg men aja. Nämen lite annat rolig ska
jag ta och göra också. Idag har jag sovmorgon till klockan 09:20. Skönt. Dagens outfit är har jag inte bestämt än så nu ska jag börja göra mig iordning. Ha en bra dag! :)

Träning som gäller nu!

Så var mitt engelskaprov avbetat, skönt det iallafall. Jag kom hem från skolan klockan 3 och har bara pluggat efter det. Men nu är det slut med pluggandet för idag har jag bestämt mig för! Sticker på spinning & styrketräning nu med laget istället på N'joy. Ska bli skönt att träna lite. Har blivit tvungen att avstå från två träningar de senaste dagarna pga av allt plugg så..


Jag vill avsluta dethär inlägget med en bild från förra fredagen, då jag, Linda, Viveka, Victoria, Emma & Hanna var på fridays för att fira Vives födelsedag.

Jag älskar er, Ni betyder verkligen såå mycket för mig.

ENGELSKA!

Aa, som rubriken säger så är det engelska som gääller för mig ikväll. Har engelskaprov i morgon så jag kommer ägna mig åt att plugga ikväll & kommer tyvärr då inte ha tid till att blogga. Vilket jag annars jättegärna skulle vilja ägna denna onsdagskväll åt. Tyvärr. Jag hör av mig i morgon istället.
kram

PLUGGPLUGGPLUGG

Förlåt, jag borde skrivit lite tidigare men har ägnat hela min tid efter jag kom hem från skolan till plugg.
Och jag är så trött på det nu. Tror jag har fått migrän nu. Måste släcka.

22:00

Nu ska jag strax gå och sova nu. Är jättetrött. Det här blir kort. Idag var det skola, första skoldagen efter lovet. Suck..  Sista
lektionen var gympa. - Innebandy.. och såklart fick jag stå i mål och jag tror att jag släppte in liiiiite får många bollar. Well,
inte min starka sida kanske. När jag kom hem så pluggade jag, åt middag och mötte senare upp Linda på gatan. Vi gick och såg på TIS P-95 innebandy i skarpängshallen. Mycket roande.
God natt vänner !

Sista dagen

Dagen idag tillbringade jag med Viveka & Linda. Jag mötte upp dom i centrum vid halv tre. Vi gick och tittade på lite saker. Hittade Två saker, tröja & hårsak. Japp, så var lovet slut nu också. Förlåt men jag måste bara få uttrycka mig med ett stort "FAAAN!. Har ingen lust att gå till skolan i morgon alls. Höra väckarklockan börja pipa i örat klockan kvart över sex och tvinga sin stackars kropp ur sängen. Fy ! Vi har typ 100 prov också som bara ligger och väntar och massa redovisningar. Men man får väl trösta sig med att det är Påsklov vecka 15.  Aja, till middag blev det Tacos och jag lagade. Det blev riktigt gott faktiskt! Senare blir det Beck och så ska jag ta och göra mig en smoothie. Bilderna nedan är på sakerna osm jag köpte. Tröjan till höger är från BikBok. 99:- En vit tröja, väldigt tråkig men jag behövde en sån, en vit tröja har man alltid användning för. Klämman till höger är ifrån Glitter. 32 :-, tyckte den var väldigt fin.
Massor med Kärlek !

 

RSS 2.0