Valborg

Såååå skööönt! Äntligen så är det helg. Typ det som man har gått och längtat efter hela veckan. Ikväll ska jag till näsbypark med Lollo. Det blir kul! Vi ska vara där och vi har väl inga direkta planer. Ska försöka att inte komma hem så jättesent för i morgon ska jag till gröna lund och då vill man vara pigg. Vi är typ asmånga som ska dit och jag lovar err att jag ska åka "insane". Då kna jag berätta hur det kändes att åka den sen efter. Har jag förstått allting rätt så blir vi: Jag, Viveka, Linda, Emma, Rebecca, Ellinor, Erik, Weiler, Max, Hugo, Simon, Fabbe, och några till. Förlåt om jag har glömmt någon men jag kommer inte ihåg alla. Haha. Så räkna inte med att jag hinner skriva i morron. Här kommer lite bilder från igår på mig och min bästis Viveka.

 





Onsdag

Det här blir kort. Idag har jag varit i skolan & efter det var jag med linda, viveka & simon. men först viveka.
Mycket trevligt. Nu ska jag sova. Är super trött och mina ögonlock känns som tegelstenar. Puss & kram
söta läsare! ♥


Tisdag

Idag hade jag mitt utväcklingssamtal och det gick jättebra. Sen hämtade pappa mig vid skolan klockan halv tolv och vi åkte till tandläkaren. Jag spännde min tandställning så nu är jag ganska ömm i munnen & efter, åt vi lunch där. Efter skolan åkte jag o pappa till centrum och fixade lite saker och nu har jag precis pluggat. Ska starx på fotboll men undrar hur det kommer att gå med denna huvudvärk.

Så här ser min vecka ut från och med nu:
Onsdag: Typ simon efter skolan och sen träning
Torsdag: Heldag -.- efter det kanske linda & viveka och sedan på kvällen ska jag till Lidingö
Fredag: GRÖNAN! med de flesta vänner! Kväll: oplanerad
Lördag: Heldag på stan med mamma. Kväll: oplanerad
Söndag: Oplanerad

Ciao!


Måndag, avklarad!

Har varit iprincip död sen jag kom hem från skolan. Efter biologin kändes det som att jag skulle svimma av trötthet o sen var jag trött resten av dagen.  Igår var jag med simon. Vi var hos mig o gjorde typ inget (?) Sen mötte vi upp hanna o därefter skulle Simon dra. Efter det kom Robin dit.. Det hände ganska mycket så jag han inte blogga då. Bilderna från helgen kommer nu ist.

  
  

I fredags var jag i stan efter skolan.





trevlig helg det!

Fina söndag

hej på er!
Har inte hunnit skriva så mycket på sistone men nu är jag tillbaka! jag känner mig faktiskt väldigt glad idag. Det är hur fint väder somhelst, jag har inte så värst mycket plugg och.. aa. allt känns bra! Igår var jag på fotbolls cup hela långa dagen från klockan 08:15 till 19:00. vi kom tvåa och blev utslagna i finalen på straffar. Drygt -.- Aja, det var iallfall väligt roligt och när jag kommer hem är jag bränd i hela ansiktet av all sol och har tre skavsår på fötterna, har ont i hela benen & ryggen känns ostabil. Det blev hamburgare till middag och klockan halv tio somnade jag som en stock. Och förlåt matilda att jag inte ringde dig men som du förstog så somnade jag. Sedan blev det att gå upp tidigt idag igen för en tidig match mot boo. Det gick minde bra. Förlust med 3-0. Men jag tyckte vi var dukiga ändå. Vafan, 1 avbytare och två skadade ute på planen.

Slutpratat om fotboll. Ska upp och klä på mig nu och börja plugga lite.
Lägger in bilder från gårdagen senare.
Ciao!

Middag, fysik & engelska

Japp. Det är det som jag sitter sysselsatt med nu till stor del. Försöker äta min sena middag, medans jag försöker att plugga o blogga. Hahah. Idag har jag varit i skolan och varit på träning och är nu rikigt trött. Ska ta och stänga av datorn nu faktikst. Puss & godnatt.


Bild¨på mig och käraste ditte på toves tjejmiddags.

Att förlora

Att förlora någon som man älskar är fruktansvärt. Man har varje dag under en period fått den där kärleken från en person. När det sedan en dag plötsligt försvinner så känner man verkligen att en stor del saknas. Det gör ont i hjärtat. Det svider och blöder. Och man känner att man kommer dö om man inte får den där kärleken man en gång fick. Allt står stilla och man känner att det ända som kan få en att må bra igen är den där kärleken. Man känner att man bara vill bort ifrån allt. Bara glömma och gå vidare. Men hur mycket man än försöker att glömma så finns minnena alltid där. Dom ploppar alltid upp i huvudet när man blir påmind om förhållandet.

Tro mig. Jag vet hur det känns.

Tisdag

Hejsan. Så var tisdagen avklarad. Det känns verkligen som måndag idag. Hahah. Efter skolan åkte jag, Linda, Hanna & Viveka till centrum och bergtorp. Vi dumpade hanna vid centrum för hon skulle träffa Jenny och ja, L & V åkte vidare till bergtorp. Smög oss in i skolan o drog upp till simons skåphall. Där träffade vi honom och lite annat trevligt folk. Det var kul att träffa simon. Det var ett tag sen. Aja, den åkte linda, ja + vive tbx till centrum och köpte en glass på donken o gick o satte oss vid fontänen och mös i solen. Sedan åkte ajg hem och nu har jag kommit hem från träning.
Känner att jag behöver sova nu. Ska spela en vikigt match i morgon så det behövs nog.
Godnatt.


It can happend to anyone of us.

Grillkväll, 12 April

Godkväll!
För ett tag sen kom jag hem från viveka. Jättemysig kväll har vi haft. Jag, Linda & Viveka. Vi grillade på bryggan. En stund, den blev det kallt o grillen typ pajjade så vi fortsatte med grillkvällen inne hos viveka med en stekpanna till hands iställen. Haha. Nu är jag hemma och är dödstrött. Ska nog sova strax. Här kommer några bilder från min trevliga kväll.







Dålig updatering

Förlåt hurrni, Har inte skrivit på ett tag nu. Men jag har inte haft någon ork eller lust p.g.a av många saker. De är lika bra att ni får veta eftersom att jag tror många undrar varför. Jag och och min pojkvän har gjort slut. Det är därför...

Nu sitter jag hemma hos viveka och tittar på när hon rensar sin garderob och allt sitt smink. Har fått två tröjor, en mascara och två foundation. Tror att det stavas så. Linda stack iäg på sats innan med sin mammi så viveka o jag fick klara oss själva. Snart ska vi gå till ica och köpa en engångsgrill och lite kött och marsmallows. Mysig gillkväll vid sjön ikväll med tjejerna. Det behöver jag verkligen. Nej, nu ska jag hjälpa viveka lite. Hoppas ni får en bra kväll.



7/3-09 - 8/4-09
</3

Tisdag

Hola !
Idag har jah haft en trevlig dag. Vaknade överdrivet tidigt. Klockan halv nio!! Det är någon konstig nerv som sitter fastklämd i min hjärna för så tidigt har jag vaknat alla andra dagar under detta lov -.-  Under förmiddagen var jag med herr Wille & Fru ebba. Vi hoppade studsmatta som alla andra dagar + att ebba stukade sin fot. Då började jag skratta. Då blev hon inte så mycket gladare. Mohuhahah. Stackars människa. Det var dessutom mitt fel att det hände. Hahah.
Nåväl. Efter det åkte vi till fiket "Kust" som ligger i Falserbo. Jag åt en stoooor skagenröremacka + en kladdkakis efteråt + att den var med grädde. Sen gick jag ut på en fyr och vadrade runt där med Selma. Där gick jag uppför en kant och hoppade ner bakom den. Och där trodde såklart oroliga mormor att det var vatten så hon skrek av rädsla. : - OLIVIA! GÅ BORT DÄRIFRÅN MED DETSAMMA! VAD GÖR DU BARN?! hahhaha. Jag och min kusselikuss började asgarva åt mormor som efter den händelsen gick och sa tyst för sig själv "ungdomar, ungdomar" . Stackars tant. Hon fick säkert en hjärtinfarkt. Efter det kom min knasiga moster o frågade om vi skulle sticka på bio o se "Marley & Jag" och det ville vi alla.
Och härregud vad jag bölade. Seriöst jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket åt en film någon gång. Jättefin film verkligen. Nu är jag hemma och sitter och skrattar åt ebba som ligger på golvet och kvider av illamående. Imorgon ska jag bada har jag bestämt mig för. Nästan. Ska nog träffa erik också. Han kom ner hit idag :D
Här slänger jag in en bild på min modiga bror som badade.



Hoppas ni fick njuta av min roliga dag uttryckt i ord.

Juste! Idag har jag och Jonathan varit tillsammans i 1 månad.

Landat i Skåne

Nu har jag landat i skåne. Här är det varmt och skönt och jag och fru ebba se på Twilight.
I morgon kommer erik till skåne. Det blir trevligt. Jag känner mig inte direkt på topphumör nu. Jag saknar Jonathan hemskt mycket. Nu ska jag socialisera mig lite med min släkt.
Ha en fortsatt bra kväll <3


Bloggsuget tillbaka ?

Jag kände att jag behövde ta en liten bloggpaus över helgen men nu känner jag att suget efter skrivandet är tillbaka.
I morgon åker jag till skåne. Just nu känns det som ett helvete att åka ner dit. Vill sååklart träffa min kusin och så men av andra skäl. Ska försöka att uppdatera varje dag där nerifrån. Jag kommer hem igen på torsdag och om ni har något på hjärtat så är det bara att ringa mig. Ikväll var jag ute och gick en långpromenad med matilda.
Tåget går tidigt i morron så jag ska nog försöka gå och lägga mig nu. Sweet Dreams.


- JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN! <3

Torsdag

Hej på er!
Vad säger ni om vädret? är det inte heelt fantastiskt!? Nu känns det verkligen som att man kan börja plocka fram sommar/vår kläderna ur garderoben. Vädret gör mig på så himla bra humör. Och vädergubbarna säger att det ska bli varmare till helgen och till veckan. Aja, nog pratat om vädret. Efter skolan åkte jag till C. med L & V och sen kom E. Det blve en riktig shoppingtur. Eller det var väl lite och ta i med vi hittade alla en del. Nu har jag kommit hem & ska på styrketräning på N'joy. Ja, nu känner jag väl inte precis att ajg har världens lust att ha det men ibland måste man.
Ska ta och äta lite nu och sen ska jag iväg. Kanske skriver när jag kommer hem.
<3


Hittade en fin tröja till våren på h&m och massa guldiga & silvriga armband.


 


Snart Fotboll

Hej!
Nu ska jag snart iväg på fotboll oh har precis ätit pizza till middag. Fett och onyttigt, men gott x)
Känner ni! Våren är verkligen här nu. All snö är borta och det är varm luft! Det jublar jag åt !!!
Idag var jag hos emma efter skolan med viveka & linda. Vi åt upp emmas kök pga att det var
vidrig lunch i skolan och så låg vi ute på emmas altan och åt frukt. Väldigt trevligt. Nu ska jag
möta upp Celine & Daniela innan jag ska på fotboll.
Kram

RSS 2.0