Trött & Hemma

Så var jag hemma igen i lilla Täby. Minisemsetern var bra och avkopplande och jag har fortfarande inte hunnit ladda in bilder än. Jag orkar inte fixa det nu. Är dödstrött, det får helt enkelt bli i morgon. Jag kom hem runt sju och efter dess har jag bara kollat på TV. Melodifestivalen fick det bli. Vad tyckte ni om bildrag nummer 7? haha, gud vad jag skrattade.

Jag har precis duschat och jag känner hur mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre.
Men jag ska inte sova än! Mr Bean film får komma först ! :)
Love



Fredag kväll på hotell

Nu sitter jag här i mitt hotellrum. Mamma, Pappa och brorsan sitter och äter efterrätt i restaurangen och jag kände att jag behövde gå och skriva lite. Idag blev jag tvingad att åka längskidor med pappa som ska träna inför vasan som är i övermorgon. Eller tvingad och tvingad, jag gick med på det. Det var dött och rätt tråkigt. Hahaa. I morgon åker jag hem. Jag kom hit igår kväll och jag längtar hem. (?) Konstig människa. Jaja. Jag vill välkomna min älskade vän Maria hem från usa, henne får ni välkomna hem! Sen längtar jag otroligt mycket efter Linda. Henne har jag inte sett på en vecka nu.
En bild på oss från i somras :)


Dalarna

Jo, så blev det. Datorn hängde med iallafall. Har suttit i bilen stor del av dagen men har också bara tagit det lungt. Inga bilder har jag nu tyvärr. I morgon kommer dom. Det här blev ett kort inlägg, jaja.
Ha det bra! :)

Mysdag med Bvän

Hej! idag har jag haft en riktigt mysig dag, jag har varit med emma i stort sätt hela dagen. Till lunch åt vi wok och gick sen ner till ica och köpte godis och unnade oss med det hela eftermiddagen. När vi kom hem hade vi lite spa med avokadomask och bastu hos Emma. Vilket var väldigt mysigt. Pappi hämtade mig där klockan 7 och vi åkte till VallaThai och köpte mat. Otrolig gott var det! Och nu hade jag ju såklart planerat att ladda in mina bilder från idag i min dator men så hittar jag ju inte min sladd. Hur typiskt kan det bli? Jaja.

Imorgon åker jag till Dalarna och bor på hotel med familjen under två dagar och kommer hem på lördag igen. Blir tvungen att hänka med för att jag tydligen skulle hämta en sak som jag glömde i våras hos pappas kompis som då bor där. Jag kommer att bo på "dalecarlia" och ingen dator kommer med. Ska försöka klara mig utan den nu tills på Lördag.
Ha det bra! finns på mobilen om det är något :)
Kärlek

Full Rulle

Idag SPRANG jag till Hanna. Asså verkligen sprang, från skarpäng till ensta. Hon mötte mig 100 meter utanför hennes hus. Vi åt lunch hos henne och tog sen bussen till centrum och mötte upp Jonathan och c.o. Och senare mötte vi massa andra människor i centrum. Hmm.. ska försöka att räkna upp alla. Colin, Oskar Ollas, Jacke, Fredrik Arve, Elin, Freddis, Thuy, Ellinor (?) Tror att det var dom som vi träffade iallafall. Jag åkte sen hem och nu har precis ätit upp en stoor semla. Det är ja "fet tisdagen idag", då ska man ju tjocka sig lite. Känner att jag behöver skratta åt någon rolig film nu. Vad sägs om "ice age 2" ? Hahaha, jag ääälskar den filmen. Så klockren ;D


   Jag saknar er älsklingar.
Olivia Lindén, Tove Sjöberg, Astrid Mazetti-Nissen & Jill Stenlund <3

Movie

Riktigt trött är jag nu. Har bestämt mig för att göra en smoothie och se på film. Kristoffers favorit. "Livet enligt Rosa". Haha, nej det är INTE hans favorit. Anyways, jag gillar den. Hahaaha.  Planer för i morgon är att vara med Hanna och vi har inte bestämt att hitta på något än. Vi hörs i morgon!
puss


Meningen med bilden?


Favorit Tröja

Kom nyss hem från täby centrum. Gick runt där med kusin och tittade på lite olika saker. Jag köpte underkläder och en t-shirt på Gina Tricot som jag verkligen bara äälskar. Den är så otroligt ball tycker jag. Ska ner till köket och ta en kopp choklad nu tror jag. Här är tröjan! :)
99 :-, billigt & bra.


 
                              Framsida                                                                       Baksida

Läggdags

Nu måste jag sova känner jag. Pyjamasen är på. Tänderna är borstade. Håret uppsatt i en stor knut. Och ögonlocken känns tyngre och tyngre. God natt sweden!




Tulpanerna på köksbordet.

Förlåt Förlåt Förlåt !

Jag borde skjutas! varför har jag inte bloggat på så länge nu? Jag har faktiskt ingen aning. Jag har bestämt mig för att verkligen sattsa på min blogg nu. Göra en fin header och ägna tid åt den. Har fått photoshop på min nya dator nu så jag ska försöka lära mig så gott jag kan. Idag har jag varit med min kusini Ebba. Vi var ute och gick på förmiddagen i snön och sen var jag på fotbollsträning. Gissa om det var många där? Haha, 7 stycken. Alla är ju typ bortresta nu förutom jag och några enstakade människor. På lovet ska jag ägna mig åt att bara vila, träffa kompisar och tyvärr plugga. Har väldigt mycket i skolan de veckor som kommer. I morgon ska jag till centrum med ebbsi. Jag ska titta på en t-shirt, jeansjacka, halsduk, och ett par skor. Får se om jag kanske köper något.

Nu är det beck som gäller! Puss & Kram, och här kommer bilder från idag :)


Ebba & Olivia



Ingen träningslust

Gud vad jag är trött nu. Har verkligen ingen som helst lust att åka iväg på spinning nu. Jag kom precis hem från täby centrum där jag var med många människor men framför allt Hanna, Linda & Viveka. Där köpte jag och hanna en present till viveka. Kan dessvärre inte skriva in den här om hon kanske kan läsa det, haha. Men det var fint iallafall. Nu ska jag gå igenom spanskan en gång till och till träningshallen där vi ska cykla som dårar.




Så himla härlig bild. I gothia i somras i spöregn mot Scotland. xD
Kärlek
/ Livvi

Förlåt

jättelessen för en dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft lust och jag kom faktikst inte heller in på min blogg.
Aja, pluggade med viveka i eftermiddags och ska nu på fotboll. Brrrrrr va kallt!
Love

FÖDELSEDAG!

min födelsedag har varit toppen! På morgonen kom släkten + familj in och sjöng för mig och sedan sjutsade mamma mig till bosön igen. Där blev jag firad av laget och så hade vi träning. Jag tror jag har svarat i telefon 100000 gånger och hört på 100000 sånger och fått 200000 grattis sms. Tack så jätte mycket till er som jag grattat mig under denna dag.
Ska ta en lång dusch nu, gu va skönt !
Bilder från helgen kommer förmodligen senare under veckan.
<3 Kram


Tycker denhär bilden, (tagen på vivekas land) är klockren. Kolla strumporna xD


Alla hjärtans dag och hemma från Bosön för tillfället

Kom precis hem från Bosön, haha gud va roligt jag hade de där. Ska dit i morgon bitti igen. Men mammsen kom dit o hämtade mig för att hela släkten var hemma och ville fira mig, även fast jag fyller år i morgon, så det var också roligt. Kusiner, Moster, Morbror, Mormor. Tyvärr har jag inga bilder ifrån Bosön än, dom bilderna finns i Jillis kamera och kameran ligger i människans väska. Dom kanske kommer i morgon. Gud va vi har skrattat mycket där asså. Aja, har ni haft en mysig alla <3 dag? Och fått mycke <3- sms ? Jag har haft en jättemysig dag iallafall, jag har varit med mina bästa tjejkompisar och fått massa gulliga sms från folk. Känner att jag behöver vara lite social med min släkt nu som jag inte ser så himla ofta.

Till middag för mig blir det min favvo! Oxfilé, potatis klyftor och hemmagjord bernaisesås. muums!
Puss & Kram .



Packning

Idag gick jag som väntat hem efter matteprovet, efter som att de var min första feberfria dag ville jag vara hemma.
Nu packar jag inför i morgon. Klacke (tränare) hämtar mig klockan halv ett i morgon utanför skolan och jag får gå tidigare. Riktigt skönt. Sen åker alla bilar från IP till Lidingö. Bosön, där vi bara ska spela fotboll hela helgen. Är borta hela helgen så kommer inte ha mycket tid till datan. Men ska försöka klämma in ett inlägg någon gång. På Lördag är det alla hjärtas dag och om jag inte hinner skriva den dagen så önskar jag er alla en jättemysig alla hjärtas-dag :)<3. Och nu är det inte långt kvar. Jag fyller år på söndag! Ni ska få se en liten lista på saker som jag önskar mig:

Dator
Bredare säng
Bankomatkort
Ett armband som symboliserar mig
Ljusrosa tröj/kofta
Vit u-ringad tröja
G-klavs halsband
Örhängen, från SNÖ.
Titanicfilmen
The nootbook
En ny matta
Parfym, Jennifer Lopez
Vit smyckesställning. Ett träd.
Turkos/blå stickad halsduk från MQ.

/olivia.

Färdigpluggad

Nu är jag väl färdigpluggad för idag ändå. Jag känner mig faktiskt redo för ett prov i morgon. Det är rätt lätt det vi håller på med nu tycker jag. Tider, former, olika diagram, medelvärde & median. Och det verkar ju inte direkt som att det bara är skarpäng som har matteprov i morgon utan också Bergtorpsskolan. Stämmer det? :) Aja, om någon undrar så kan jag berätta att jag mår bättre och satsar på att gå till plugget i morgon o beta av matten. Sedan åker jag och laget till Bosön över helgen och sen har jag födelsedag på söndag. Hela 14 år fyller jag, kan knappt fatta det själv och så är det alla hjärtasdag på lördag. Jag ÄLSKAR alla <3-dag . ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR verkligen !

Nu ska jag bädda upp med duntäcken och kuddar i soffan och titta på sex and the city.

Måste lägga upp denhär bilden, haha. Klara la ut den på facebook igår.




Matte, Spanska, Kemi, Biologi

Jag är faktiskt imponerad av mig själv. Även fast jag fortfarande inte e helt kry så har jag suttit i närmare två timmar och en halv timme och pluggat. Och nu tycker jag faktiskt att jag är värd att lägga mig i soffan o slappa ett tag framför sex and the city. I morgon e det matteprov och även om jag kanske inte har pluggat så jättemycket så känner jag mig redo.
Nu ska jag fixa lite te.
ciao :)

svimmade jag?

jag tror faktiskt att jag svimmade idag. Jag blev tvungen o ligga ner hela tiden o bara jag ställde mig upp så ramlade jag, jag hade kramp i benen och det svartnade bara i mina ögon hela tiden. Och ingen av mina päron var hemma så jag ringde mejt och frågade om hon kunde komma över men då kom just pappi hem. Tur det. En sak e säker... Det är någonting mer än influensan jag har. Men nu har det gått över iallafall. Ska till läkaren i morgon, få se vad dom säger.
Hoppas ni mår bra iallafall :)
 
/olivia

worse and worse

min feber har gått upp. Jippi -.- Jag har bara legat och sett på tv idag och tvingat mig själv till att plugga. Matteprov på torsdag. Orkar inte sitta här nu.
/olivia

Utmattad

jag förstår verkligen inte. Jag känner inte igen mig själv. Ena stunden är jag jättepigg och har ingen feber o nu har jag feber och känner mig heelt utmattad. Vad händer i hjärnan på en 13 årig tjej nu förtiden? Allt som snurrar i hjärnan tar väl kol på nervsystemet skulle jag tro. Så jag det blir nog ingen skola för mig i morgon.
Orkar inte sitta här mer nu, får bara ont i huvudet av det.
Kram.

Sjuk?

Jag fattar inte var det är som har hänt med min kropp. Jag vaknar på morgonen och känner mig riktigt risig och jag tar tempen. 38,6 -.-, SUCK. Jag börjar dösvettas tätt därefter och blir sedan jättekall. O senare har jag typ 36,7 grader. Fattar inte vad det är med mig asså. Jag skippar fotbollen idag för att försöka bli lite bättre och ska sätta mig med matten ett tag om jag orkar. Men nu ska jag äta semlor. Mamma överraskade mig med att baka 40 stycken minisemlor. Mums!
Jag hör av mig ikväll, ha en bra dag folket :)


Lördag kväll

Idag har jag som jag skrev i förra inlägget tagit det riktigt lungt. Eller jag följde med mamma till täby centrum för att hyra filmer efter lunch och ägnade hela eftermiddagen åt att se på film. " Försoning"  och "den svaga länken" (beck), jättebra filmer. Nu har jag ätit middag och ska snart se på tv.

Hittade en klänning och ett par skor på nätet som var så sött tillsammans.
Vad tycker ni? :)
   

Slappdag

Godmorgon, jag vaknade ganska nyss och känner mig rättså utvilad. Men jag har blivit förkyld och fått riktigt ont i huvudet så det blir väl till att slappa idag. Orkar inte dra någonstan faktiskt. Ska ta mig en alvedon nu.
puss


Helt slut..

Kom hem från kungsbarget för ett tag sedan och det blev en mycket lyckad och rolig dag.
Har ätit middag nu, (soppa -.-) och ska se på tv nu. Förlåt men jag har ingen ork att sitta här nu.
ha en bra fredagskväll vänner :)

LINDA & OLIVIA

förlåt för tråkiga o korta uppdateringar. Men denna vecka har bara bestått av plugg + fotboll. Det är lika bra att jag berättar nu för er alla. Jag har fått tandställning och det är inget som jag tycker om att ha. Kan knappt äta någonting och har bedrövligt ont i tänder och käke. Sitter här hos Linda nu och ska strax gå hem och lindsi ska på yoga. Jag ska packa ihop mina skidsaker till i morgon. Då åker hela skarpäng till Kungsberget. Det ska bli skitkul! O sen ska jag tillbaka till linda igen och sova över där för att åka med henne till skolan i morgon och kliva på bussen till Da kingsmountain.
Båda jag och linda återkommer senare ikväll !
Kram sålänge.


Bjuder på två bilder från sommarlovet förra året på mig o bästevän.




Snart fotboll, Igen!

det här blir fort. Ska snart på träning. Ska klä på mig riktigt varmt nu.
kram.


3 - 1 !

Vi vann första matchen för säsongen och alla spelade jätte bra.
Nu ska jag läsa igenom kemin en sista gång och sedan dra mig
mot sängen. Är otroligt trött.

Sov gott olivia & alla andra!



Patetiskt!

Det där var fan droppen! Ni som har kallat er för Julia och Ylva och har skrivit dumma kommentarer på min och lindas bloggar. Nu vet jag vilka det är. Jag säger bara en sak, HAHAH! så otroligt omoget och barnsligt så det finns inte. Jag trodde aldrig så om er två. Vi hade kommit otroligt nära varandra, men fan heller längre. Både jag och linda är otroligt besvikna på er två ..

Fotboll i iskallt väder

Ja hurrni, det ska jag ägna mig åt nu strax. Fotbollsmatch mot IFK Aspudden i det här ISKALLA vädret och det kommer säkert också vara snorkallt på konstgräset. Menmen.. man får väl klä på sig rejhält då. Härreguud vad jag verkligen längtar tills torsdag och framför allt fredag. Ska kanske sova med linda på torsdag och på fredag ska alla sjuor till kungsberget. Skiiitkul ska det bli verkligen! Ska faktikst gå och se vad de är jag ska ha för jacka nu och sen äta och klä på mig. Puss & kram, vi hörs i morgon ! <3

Del 1

Har försökt att svara så gott det går på alla era frågor :)

1. Postat av: linda

vilka tre personer / saker skulle du ta me till en öde ö ?
Svarar: - Någon av mina bästakompisar, en kniv och en stor låda med mat &vatten.

2. Postat av: Erika

Vilket fotbollslag spelar du i?
Svarar: - Jag spelar i enebyberg f-95

3. nämn 3 saker de flesta inte vet om dej? :D
Svarar: - haha, förmodligen att jag vill flytta till New York när jag blir stor ocha tt jag älskar att fotografera och sjunga.

4. 1. är du oskuld?
2. tycker du att det är coolt att röka och dricka?
3. är du alltid ärlig?
4. tycker du själv att man kan lita på dig?
Svarar: - 1. Mm, det är jag.
2. Jag tycker inte alls att det är coolt att röka och dricka.
3. Jag är för det mesta alltid ärlig. Jag trivs inte med mig själv när jag inte berättar sanningen men när jag ibland känner att jag verkligen måste ljuga så kan det jag göra det.
4. Ja, jag tycker att folk kan lita på mig. 2 gånger har jag råkat försäga mig men då har det oftast blivit missförstånd mellan mig och den som berättade saken för mig.

5. Postat av: emma

vilka är dina bästa kompisar?
vilken är din favoritposition i fotboll?
vad gör du oftast på fritiden?
vilken är din favoritfilm?
Svarar: - ojj, jag har otroligt många bästa kompisar men mina "absoluta bästisar" heter nog ändå. Linda Karlsson, Viveka Gezelius, Emma Wolgsjö & Hanna Andersson.
-Jag har nästan alltid spelat högermitt och jag älskar den possitionen. Man får springa snabbt och ha ett lätt och bra korridorspel med mittmitten. Men numera spelar jag Mittmitt.
- Jag är med mina kompisar och umgås med dom. Går på fotboll och är inne i stan/centrum.
- Den var inte lätt den ;) Jag har sett otroligt många bra filmer men jag måste nog ändå säga att "sex and the city the movie" är nog den bästa hitils.

6. Sjunger du bra?
Helt ärligt så vet jag faktikst inte. Jag har gått hos en sångpedago och hon har sagt  att jag har en fantastisk röst, och det händer ganska ofta att jag får bra kommentarer när jag går och nynnar på någon låt.

7. Vem är den fulaste personen du har strulat med?
Tyvärr, jag kan inte svara på den frågan mer än att det var någon gång i 5an som jag strulade med en ful person.


45 MINUTER KVAR

45 minuter kvar. Sedan svarar jag på alla frågor, så passa på att fråga mer! :D

Prominix med Linda

Japp, jag kom hem nyss från att ha varit ute och gått med Linda. Vi gick runt lite i kvarteret och satte oss sedan vid ett cykelställ på vårt gamla dagis och pratade om hur bra det var när man var liten. Jag har varit på fotbollsträning idag oxå som alltid är lika kul. Så mycket mera har inte hänt.

Och ni, fortsätt med att fråga mig saker. Fråga på bara, ingenting är fel :)<3

O juste! Blev nyss utmanad. Av http://lkarllson.blogg.se/
Regler:
1; Länka till den som har utmanat dig.
2; Berätta sju sanningar om dig själv.
3; Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4; Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så att dom vet om utmaningen

Sju sanningar om mig själv:
1. Jag är otroligt målmedveten.
2. Det bästa jag vet är att sjunga, (inte många som vet det).
3. Jag var med i "söndagsöppet" TV när jag sex år.
4. Jag klättrade upp i en ashög björk, faktikst med Linda, När jag var runt 5 år och kom nästan aldrig ner.
5. Vintern 2005 åkte jag in i en lyktstolpe i ramundberget och fick åka akut till sjukhus.
6. Jag älskar att umgås med mina vänner och hitta på roliga saker med dom.
7. När jag blir stor ska jag flytta till New York.

Jag utmanar:
Sofiahugosson.blogg.se
Qquality.blogg.se
Tropez.blogg.se
BBerglund.blogg.se
Livetenligtmiliw.blogg.se
Mariaplace.blogg.se
Mperson.blogg.se

Snart Fotboll

Sitter och pluggar nu och snart ska jag iväg på fotboll. Och till lunch blir det nog bara en stor smoothie. Jag har fått era åsikter nu. Och de flesta tycker att jag ska ha en frågestund och sedan kommer jag att ha hissa & dissa varje dag också. Det blir väl bra ? :) Så fråga på nu ! Inga frågor är konstiga, <3

RSS 2.0