Torsdag

Hej hurrni! Dagen har gått fort. Stack till Danne runt tio och var där ett tag sen stack jag in till stan och gick och såg Harry Potter med Kusinen. Najs Najs. Kom hem runt kvart i sju och höll på att somna på bussen :) Mouhha. I morgon ska jag till sandhamn med Jillsan. Mycket trevligt, så det blir väl inte så mkt uppdate under helgen skulle jag tro. Puss på er!

Äntligen sol

Kära bloggen , det var varit en ny och händelserik dag för mig. Vaknade runt 10 och åt en långe och härlig frulle ute på altanen. Runt 11 cyklade ja till Tove och var hos henne innan vi tog bussen hem till Danne och sen kom Jessie! Vi tog bussen till rösjön och de första som händer är att jag blir i puttad av Danne -.- eller om det var tove. Det såg jag dessvärre inte. Vi badade och sen käkade vi Glass. Eller Tove gjorde. Jävla äcklig indianglass med strössel x) Nämen de är bra Tove ! xD i morron ska ja till danne först och sen in till stan med min kära kusse och se Harry Potter! WOOHO!
Nu måste ja snacka med Tove ! puss


eN BILD FRÅN IDAG

Ny kick

Hej hurrni! Ska nog fortsätta med bloggen ett tag till. Fick en kick när jag läste mina kommentarer :)

Italien var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Orkar inte berätta allt men jag har varit med om sjukt mkt. Bilder finns på facebook om någon pallar kolla. Olivia Linden, för er som vill se.
Snart kommer bästis som jag inte har sett på länge ?! Fast vi båda har varit hemma. Underligt.
Vi ska sticka till C och checka rean och sen måste jag gå och se nya Ice Age! Puss på er!Den här personen saknar jag sjukt mycket..

I'dont know anymore

Jag är tillbaka i Sverige nu.

Hur ska jag göra med min blogg? Jag känner att jag behöver en paus.
Har ingen lust till bloggandet längre. Har mycket mer annat att tänka på.
Hur ska jag göra?

RSS 2.0